Livsstil

Trött, lillördag och event

2

Ett fotot från fotograferingen i måndags. 

Godmorgon fina. Hur har du det ? Jag har det ok men sovit dåligt i natt p.g.a värk i leder och ont i bihålorna, men det känns som det börjar släppa lite i bilhålorna. Men denna kylan är plågsam. Lederna är så fruktansvärt stela på morgonen och värker som värst då. Jag vet ju att med kylan, hösten och vintern så kommer även den mer plågsammare årstiden för mig. Men jag ska nog fasiken hålla modet uppe, det går ju snabbt som satan, som ett kattkn*ll så är det sommar och värme igen!

Lillördag och inget undantag utan i dag är det full fart och fullproppat schema även i dag, ingen intervju dock men roligheter för det. Först obligatoriskt möte på jobbet 12-16. Förhoppningsvis kan vi sluta lite tidigare så jag kan ta mig hem snabbt och svira om och snygga till mig och börja promenera bort till kvällens event. Just det, måste dubbel kolla kameran så batteriet är fulladdat, katastrof om jag kommer på eventet utan batteri i min följeslagare Mr Nikon.

Nu fortsätta på min latte, lite läsning av bloggar och andras sociala medier och så svara på lite roliga mail innan jag hoppar in i en varm dusch och mjukar upp lederna, fräschar till mig och snyggar till mig för dagen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maggan 14 oktober, 2015 at 09:49

  Ruggigt vad aktiv du är, fast ruggigt BRA menar jag förstås! Själv har jag sovit 11 timmar av förkylningen, måste snart iväg till jobbet och snora vidare där, skulle bort ikväll men har just ställt in det eftersom soffan med pläd och varmt te (te dricker jag BARA när jag är dålig) lockar mer… Ha en fin dag!

  • Reply tommytott 14 oktober, 2015 at 10:46

   haha, ja de kommande veckorna är fullproppade med roligheter. Men jag försöker andas ut under filten och kurera mina bihålor på kvällarna. Och i morgon går jag på mina 5 nätters jobb så då blir det bara jobba och sova, så det ska bli skönt med 6 dagar av äta, sova, jobba ! 🙂

   Krya på dig! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.