Livsstil

En produktiv dag , sexuellt upphetsad och gubbvarning

Det har varit en dag där det har gått i ett, hemmet har stundtals sett kaos ut och dagsljuslamporna alstrar sån sjuk värme att jag svettats som om jag körde ett intervall pass och med alldeles för mycket vikter på gymmet, okej, vem försöker jag nu lura? Jag har ju fan inte varit på gymmet på länge så jag har ju nästan glömt bort hur det är att vara där och svettas haha! Nej men jag har fått mycket gjort i dag och suttit vid datorn och redigerat massor.

Jag blev helt slut i kroppen när allt var klart, utkast iväg skickat som jag hade hoppats få svar på i dag men det kunde jag ju bara glömma, så vi får se när inlägget kommer upp. Men det blir nog bra. Jag somnade på soffan så nu får jag väl se när jag kan somna i natt. Sov drygt 1.5 timma nu i kväll så heja mig, jag brukar alltid ha svårt att somna på kvällarna när jag sovit på eftermiddagen/kvällen, särskilt när jag somnar så jävla sent. Grattis Totten, du är en idiot.

Ser ni föresten någon skillnad på bilden här ovan jämfört med mina andra foton jag delar med mig va? Krukan och eucalyptus grenarna köpte jag i dag till stillebensfotograferingen.  Jag är kär och på snudden till upphetsad haha! Jag har världens bästa vänner och har ikväll varit iväg och hämtat ett objektiv som jag ska låna under morgondagen då jag har fotojobb inbokat i morgon och eftersom jag inte har något grymt vidvinkel så får jag låna Nikons flaggskepp, 14-24 f/2.8. Detta är materiell kärlek och jag vågar knappt röra det p.g.a den prissklass den är i. Självklart var jag tvungen att testa den lite snabbt ikväll och ser verkligen fram emot att jobba som fotograf i morgon. Jag måste nog tvinga min lillasyster att vi i morgon kväll innan jag lämnar tillbaka det tar lite outfitbilder – det kan bli så jävla bra! Bara objektivet kan ju få mig sömnlös i natt haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.