Livsstil

Närkontakt, svettas och längtan till helg

En skön kväll i soffan.

Dag 3 på utbildningen är klar och i dag fortsatte dagen med närkontakt och lite mer svett. En fantastisk rolig utbildning, men absolut inget för den som inte gillar närkontakt och har problem att ha både kvinnor och män mellan sina ben, hamna mellan nästan okända människors ben och sen ligga på varandra, transportera varandra från punkt a till B och sen även ligga på golvet och bli fasthållen. Lite av en uppstrukturerad bondage lek. En givande dag och det återstår imorgon hur öm man är i kroppen, vart har man blåmärken och hur fan ska man kunna gå?

Annars så har jag varit på långpromenad med kamphunden, käkat middag och kört i gång en maskin med tvätt. Ni vet det där vardagliga sakerna man måste göra. Jag har tänt lite ljus, har en kamphund som försöker ta sig innanför skinnet på mig och sen blir det bara slappa i soffan och små plugga inför morgondagens redovisning.

Ni anar inte hur mycket jag längtar tills i morgon eftermiddag då jag går på en välförtjänt ledighet lördag och söndag. I dag när jag och världens bästa Mosho skulle gå till bilen så kom ingen ihåg vart de var parkerade. Vi behöver verkligen vara ledig och verkligen vara ledig, det har varit ett par intensiva men roliga veckor, så lite ledighet på detta hade ju inte skadat.

Så jag lever, har fullt upp och lär väl gå som den sitter kvar i mig i morgon. Men nu blir det fortsätta slappa i soffan och köra i gång torktumlaren så kläderna för i morgon är rena och fräscha!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.