Livsstil

Sleepless in Malmö

Det här med att sova fram till kl 11 i dag var ju inte ett av de smartaste dragen jag har gjort. För nu ligger jag här i en mörk lägenhet, hundarna snarkar och jag kan ej sova. Grattis totten, du har vunnit en cykeltur i sahara öknen utan sadel.

 Jag fick rådet att dricka lite vin så sover jag gott. Men jag konstaterar att jag har bara rödtjut och cider hemma och inget av det är jag sugen på, dessutom vill jag inte vakna upp med betongkeps och tunga skor i morgon. Så här ligger jag, funderar på om jag ska gå upp och packa ur någon bananlåda eller om jag ska spela lite fickpingis utan fickor och kanske somnar därefter 😉

Tidigare ikväll var ju min älskade vän Meekatt med på aktuellt. Som vanligt får hon mig att skratta så tårarna sprutar. Det var nog första gången i världshistorien det nämndes både stånd och helikoptern på svt. Du fantastiska kvinna.  ( Ja jag fotograferade med mr nikon på tv till bloggen) 😉 Nu ser jag fram emot att läsa hur mammamaffian har fått crazy medans som satte vinet som dom drack i smyg i fel hals.

DSC_5314 DSC_5318

 

Det har den senaste veckan trillat in lite nya läsare. Fantastisk kul. Stjärtligt välkomna till mig , hoppas ni ska trivas.  Frågor och funderingar? Maila så tar jag upp det i bloggen. För övrigt kan jag ju även upplysa om att bloggen finns på Facebook, Tommytott,  där kommer det upp ett och annat galet. Ja även de som har ett agg mot mig följer hänger med och kritiserar saker jag lägger upp där 😉

Tommytott på facebook

In och gilla sidan så blir jag lite extra glad i stjärteroten 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Meekatt 25 juli, 2015 at 09:10

  Hahaha! Fina du! Mer naket åt folket! Ny date och nakendopp i veckan på Solhejdan!! ❤

  Love u!!

  • Reply tommytott 25 juli, 2015 at 17:22

   jaa .. jag pratar med sjömannen om vi inte ska åka till er på torsdag kanske ? Han kommer ju hem onsdag! 😉

   Love u!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.