Livsstil

Lycklig som ett barn, fotograferings jobb och bullriga män i trappen

När jag vaknade i dag på morgonen och såg att solen var framme gjorde jag fuldansen och var lika lycklig som ett barn över lördagsgodis. Nu var det för att jag kunde ta ett snyggt foto på min morgonlatte med objektivet jag lånat. Seriöst, jag är på riktigt kär, detta är verkligen materiell kärlek.  Jag funderar nu på hur jag ska övertala sjömannen att vi behöver ett sådant objektiv i vårt liv.

Det ska bli ruskigt kul att fotografera idag och tror att resultatet kan bli helt magiskt. Jag får se om jag kanske slänger upp något foto här sedan, vi får se.

Det var ett jävla liv i trappen nu på morgonen. Renoveringen av lägenheten mitt emot fortsätter och i dag var det 2 nya byggare som jag inte sett tidigare och dom kacklade på värre än mammamaffian gör på sina mammaträffar och de stora skivorna de bar upp för trappen dunsades ner i golvet så det ekade i hela jävla huset innan kl 8 ..? Jag avlider och önskar att dom är klara snart, för jag önskade sovmorgon till kl 9 och hade djupa samtala med kamphundarna om detta när vi la oss i går och jag hotade med att dom inte skulle få något godis på en hel vecka om dom inte höll ett avtal – byggarna förstörde våran sovmorgon och kl 7.30 sjöng kamphundarna ut – för både mig och alla grannar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Margareta 23 mars, 2017 at 12:43

    Då är det byggarbetarna som ska vara utan godis en hel vecka! 😉

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.