Livsstil

En runda till stan

En nocco och en runda till lägenheten.

Shit vilken underbar värme det är över Skåne och jag ser massor av foton från folk som är på stränderna som är fulla av soldyrkare och man kan se att många är på semester, för satan vilket leende folk har och det är underbart att se.  Jag har vattnat vid stugan, solat och bara myst med en trött kamphund.

Vi bestämde oss för att köra till stan en runda då jag hade glömt att knappa en räkning, men nu är det fixat så nu funderar jag på hur jag ska göra, om jag ska stanna i lägenheten i natt och sova här, fixa i lägenheten lite och snacka med våra växter och ge de kärlek eller om jag ska dra tillbaka till stugan och slappa med kamphunden. Sjömannen ringde och han kan se via telefonen i våran larm-app hur många grader det är i stugan och i går kväll var det 37 grader där inne, så inte konstigt att jag sovit kasst och svettats mycket haha.

Vi får helt enkelt se hur jag gör, jag vet att jag måste till stugan imorgon igen i alla fall och klippa gräset. Från i går kl 15 tills måndag morgon är det förbjudet att använda motordrivna verktyg.  Så jag har inte kunnat eller fått klippa gräset och det behövs klippas. Så ja , jag får fundera lite till på hur jag ska göra.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.