Livsstil

Ny bil, premiärgrillning och rosé i mängder

En bra helg. Fredagen började vi med att tvätta lillräsern, min trogna följeslagare som skakat hjärncellerna på plats det senaste 1.5 året. Fantastiskt bra bil i staden men en bil som fått mig att se rött och plåga kroppen. Jag har varit livrädd i stormar och när det blåst att nu jävlar blåser jag av, jag har fått ont i hela kroppen av att bara köra till Helsingborg, haha!  Och i Malmö har den varit perfekt, speciellt när man ska parkera då jag fick plats överallt och cykelbanorna har hjälpt mig ett par gånger! Men nu är den tiden förbi och jag har bytt upp mig till en bil med komfort och en bil med plats. 1

Fredag kväll blev det premiär grillning och självklart rosé. Galet gott och fantastiskt väder.

2

Lördag. Upp och fixa lite i hemmet och sen packa med oss kamphundarna och bege oss ut till Almåsa till vännerna som fått i gång vattnet och var där ute för att isolera en liten extra stuga så att det går att sova där.  Kamphundarna lekte med barnen, vi monterade nya bord och så hinkades det rosé, vi grillade polska korva och skrattade och njöt av solen. När vi kom hem var ansiktena röd som tomater och bonnabrännan var ett faktum.
Solen stekte gött vid husväggen och rosé vinet har aldrig smakat bättre. Ingen jacka och en av vårens favorit koftor åkte fram.3

Söndag.
I dag får vi se vad som händer, strålande sol även i dag så vi får helt enkelt se vad dagen bjuder på. Packa lite, städa och förhoppningsvis blir det nog en sväng ut. I dag är började jag morgonen med att skälla på kamphundarna. I dag är Gizmo billig. Jag är så trött på att han aldrig lär sig, vissa dagar är han duktig med kissandet och inte alls skvätter inne. I dag börjar vi med att kissa på filten i soffan , efter att han varit ute och efter att han fått mat?! Är det tacken för att jag föder honom? Hundjävel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.