Livsstil

En tidig fredag

Gissa vem som försov sig i dag? This bitch haha! Jag vaknade vid 03:45 och inser att jag får sova en timma till och när jag vaknar av ett ljud som absolut inte låter som min ringsignal och kollar på telefonen och inser att det är kollegan som ringer och hör vart jag är. Helvete, jag har försovit mig. Ge mig 15-20 min så är jag där. Ni anar inte hur trött jag är och oron att försova sig kommer varje gång jag jobbar kvällspass och sen ska upp asatidigt dagen efter. Hej fredag .. jag la ju ribban för denna dagen.  Och när man försover sig så går jag med en inre stress hela dagen så när klockan slog 12 och jag kunde flexa ut för dagen  .. var som ett hallelujah-moment och stressen släppte.

Jag drog iväg och hämtade ut ett paket till sjömannen och hämtade kamphunden. Varit på promenad med henne och nu har jag gjort mig en hallonsmoothie och sitter här vid datorn och bara andas ut .. eller andas i fyrkant. Livet alltså.

Här har ni mig när jag och älskade Samra var på tisdagsmys , Sverige vann en viktig match och det var massor med folk ute så det var ju självklart tvungets att firas i solen. Jag hittade ett nytt ställe , en rooftopbar som heter Kasai in the sky, fantastisk utsikt och omgivningen var underbar. Där satt vi och snackade och bara umgicks innan vi begav oss hem.

Resten av dagen blir att plocka lite här hemma och jag hoppas att alla moln ska försvinna så det blir klarblå himmel och solen kommer fram, för då tar jag min väska och drar på mig badbyxorna och kör till stranden för egentid och lite solning och suga in D-vitamin. Det gör mig på bättre humör och troligen piggare. Om inte det blir stranden så blir det nog att gå igenom mailen och jobba ikapp lite med sociala medier.

Ni har väl inte glömt bort min fantastiska tävling jag har på bloggens facebooksida och på min instagram? Sök på Tommytott på båda sidorna så kommer ni dit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Henrik Olsson - Föreläsningar 6 juli, 2018 at 17:34

    Åh, det är verkligen hemskt att försova sig :/

    Sv: Jag har råkat glömma fixa det, men ska försöka hinna med det i kväll 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.