Livsstil

Panikens mamma, tidig morgon och i can do it

I can do it.

Gissa vem som kom på massa nya svordomar i går utanför kronprinsen? Jo jag för jag lyckades nämligen med det genigala att tappa bort mitt visa kort. Grattis Totten, du är en sån jävla idiot haha. Hur fan lyckas jag? Det här med att ha körkort och visa kort  i ett fack på mobilen är ju helt fantastiskt bra tills facket blir lite slappt och korten uppenbart trillar ur. Tur körkortet inte trillade ur för då hade jag börjat gråta. Detta resulterade att jag inte var i exakt tid till centralen, utan sprang runt med panik utanför kronprinsen och vrålade fula ord och stoppade upp hela kön inne på direkten. Hämtade tillslut sjömannen och min kort vlogg som jag filmade i går inte alls blev så bra som jag trodde.  Det var bara till att ringa banken, säga att jag är en idiot och att jag behöver ett nytt kort asap.

Jag fick hem en sinnesjukt trött sjörövare i går. Så han slocknade nästan direkt han la huvudet på kudden så den där nakenymnastiken och tappa tvålen onsdag kunde jag ju bara glömma. Bitter som en citron somnade även jag och när klockan ringer kl 05:15 var jag inte ett dugg sötare, utan fortsatt bitter över att behöva kliva upp när han ligger kvar i sängen haha!

Men jag tog mig iväg till jobbet och klarade ännu en dag. I morgon har jag ordnat så jag ska flexa och har med andra ord en kortdag på jobbet. 06:45-13.00 och klockan 13 stämplar jag ut med världens leende och säger – screw you bitches, jag drar hem och dricker bubbel haha! Jag ser verkligen fram emot 2 dagars ledighet.

Nu fortsätta dricka min bcaa och svära på datorn. Jag får upp ett meddelande om att skivan snart är full? Vilken jävla skiva ? Vad ska man rensa och hur fan kan den nästan ha blivit full? Behöver jag skicka iväg min dator till ett AA- möte? Detta är inte okej.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Anki Viktorsson 26 oktober, 2017 at 18:09

  Hahaha du e för rolig men otur med kortet😘🌻

  • Reply tommytott 26 oktober, 2017 at 18:53

   <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.