Livsstil

Storm, äckligt kaffe och tappatvålen måndag

Tappatvålen måndag!

Måndag och vi är fortfarande kvar i skåne. Enligt Båstads kommun så kunde det blåsa så kraftig i går och i dag att delar av Skåne kunde hamna i Halland. Hur dom nu tänkte där är fan oklart, men de måste ha förutspått årtiondes värsta storm. Men hej, vi är fortfarande kvar på samma ställe . .. synd, för hade jag bestämt så hade Skåne blåst över och fästs i Danmark i stället haha.

Vi har tagit morgonpromenaden och jag har nästan kräkt. Kaffekapslarna är slut och jag fick göra kaffe i kaffekokaren som vi sällan använder och som är ungefär 100 år gammal. Doften spred sig snabbt i lägenheten och kaffetarmen dog nästan av den väldoft av bönorna som spred sig. När jag väl smakade på det så kräktes jag och hela jag vred mig, kaffe med smak av jord är fan ingen hitt så här en måndag morgon och ledig dag, nä inte någon dag faktiskt. Så jag svor högt och fick köra en latte på koffein-fritt kaffe. Det är kaffe i alla fall haha.

I dag är det inte vilken Måndag som helst heller. Kaptenen på M/S Stavangerfjord did good verkar det som. Sjömannen och besättningen var nämligen ute och seglade i stormen i natt och de hade 9 -10 meters vågor i fören när sjömannen skickade godnatt sms i går kväll och i dag ser jag att de skymtar land och Danmark är i sikte, så just nu ser det ut som att de klarade stormen och han kommer hem i dag. Wihoo .. han kommer hem och inte nog med att jag har en ledig dag, det är freaking tappatvålenmåndag.  Jag är så glad så gumpallalan klappar av lycka!

Nu  dricka latten och försöka piggna till. Kamphunden var för övrigt skitsur på mig för jag tvingade ut henne i blåsten och regnet i morse, men vi börjar bli vänner igen. Mat, godis och närhet gör susen för hennes och min relation.  Ungefär som min och sjömannens relation, när han är hemma så blir jag lycklig av hans mat, närhet och godis haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.