Livsstil

Du har en fläck i röven

Jakten på skogets guld.

Så är jag hemma igen, lite smutsigare än var jag var när jag åkte. Jag hämtade syrran när hon slutade jobbet och så körde vi vidare mot skogen och jakten på skogets guld. Självklart skulle vi tjoa och tjimma när vi hittade några kantareller, men den jäveln plockade hem den största. Sen börjar vi inse att det är fler än vi som är på samma ställe och plockar, för det är svårt som fan att hitta guldet och nu siktar vi  på att vi kanske kan ta oss iväg till ett annat ställe på lördag och kolla in kantarell lyckan.

Det är oerhört skönt att komma iväg till skogen, koppla bort alla tankar och bara gå där och filosofera. Jag letade inte bara svamp utan inredning till terrarium men jag hittade inget som jag tyckte var bra nog haha.

Nu har jag stressat sönder, varit ut med Chanel och ligger nu i soffan och kollar på idol samtidigt som jag uppdaterar här. När idol är klart får jag ta tag i rensning av svampen och påbörja förvällning av svampen och påbörja redigering av en video till youtube kanalen. Det var denna lediga dag och den sprang iväg, i morgon kallar jobbet igen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.