Livsstil

Espresso house med vänner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag smsade skäggbiffen och hörde hur läget var och det visade sig att han skulle möta upp Emelie kl 11 på espresso house så jag joinade dom och kunde därmed passa på på att lämna över vinsten och samtidigt kramas lite med fantastiska vänner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag tog en vanilla latte med laktosfri mjölk och letade efter ett “nyttigare” alternativ och ett smutsigt bord. Det fick bli en bar med choklad. Ja och detta satte ju i gång magen. Seriöst, vafan ska man kunna äta utan att magen blir helt fucked up. Tur man har vanan inne att knipa med gumpalallan tills man kommer hem och kan låta satan take a visit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här har vi mina älskade vänner. Så skönt med vänner som inte alls är brydd att jag slänger fram kameran och tar en selfie. Nu kollade Emelie på min nya skönhet och jag visade att det är världens bästa funktion för selfies. Ja tyvärr blev ju inte denna selfie grym, men ni får helt enkelt spana in min snygga näsborre . Den bjuder jag på!

Kamphundarna är rastade, jag är hemma och har magknip. Ska fixa lite med bloggen, svara på mail och invänta posten. Eventuellt ringa telia, för att via modemet hemma så kommer jag inte ut på bloggen, så har fått stänga av det och kört i gång mitt mobila bredband. Jag fattar inte varför detta händer, 2:a eller 3:e gången det händer att jag inte kommer ut på bloggen, men andra sidor på nätet kommer jag ut!  Göra i ordning träningsväskan och vänta på att klockan blir 15.30 så jag kan köra till västra hamnen och möta upp syrran för ett pass på gymmet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.