Livsstil

Mardröm, selfie moment och vuxenfilm ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jaha , klockan är snart 03 och jag har varit vaken i drygt 1 timma ?! Jag vaknar helt kallsvettig med halva täcket på golvet, jag ligger raklång över hela sängen och har kastat kuddarna på golvet  i hela sovrummet och hundarna står och stirrar på mig .. ?  Jag drömmer alltså att jag blir skjuten av något på gatan ?!

Kamphundarna somnade snabbt om efter att jag fixat i ordning i sängen, samlat ihop kuddarna och varit på dass och gjort en kattatvätt. Och sen kunde jag inte somna om så jag funderar på om jag ska gå upp och göra mig en latte, har haft selfie moment , dra till gymmet och träna eller funderar på om jag ska leta upp en vuxen film och glo på ?haha!

Låt mig få sova för fan och på tv är det bara skit. Nu går det någon konsert, ena sekunden rappas det på svenska och i skrivandes stund så gapar dom och misshandlar trummorna .. Kallar dom detta musik?!

Jaja, jag kollar väl om de youtubers jag stalkar har laddat upp någon ny video som jag missat, för favorit bloggarna ligger väl och sover .. VAAAAAAKNA!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.