Livsstil

Estetikspecielisten, syskonhäng och 2 dagar kvar

Skönhets salong och syskonhäng.

Jag vet, det har verkligen varit tomt här i bloggen men jag har helt enkelt inte fått ihop tiden och inte kunnat planera så bra och jag ska även vara ärlig att säga att jag har inte haft något att blogga om, för hur kul är egentligen inläggen med i dag har jag jobbat och därefter satt jag framför datorn hela kvällen och redigerade bröllopsfoton. .. godnatt? Nej, det är absolut inget att läsa eller skriva om så därför har det varit tomt. Men i går kväll blev jag äntligen klar med bröllopsfotografierna och dom är leveransklara, dom var klar i söndags, men jag ville gå igenom dom en gång till och insåg att jag hade inte ett ända svart vitt foto så det fick ordnas.

I dag har jag haft en ledig dag och hade tid på Estetikspecialisten hos min hudterapeut Emilia. Det var drygt 5 veckor sedan jag var hos henne senast och i dag var det tid igen för en färgning av fransar och bryn, samt vaxning och fix med brynen. Det är helt otroligt vad lite färg kan göra för skillnad. Jag är otroligt nöjd igen, Emilia är fantastisk.  Jag cyklade i dag och efter mitt inbokade besök skulle jag möta upp syrran, men hon var inte klar och jag han bli klar med min behandling innan hon kom in till barnmorskan, så jag hoppade på stålhästen och cyklade och överraskade henne i västra hamnen hos BM.  Efter det drog vi på stan och shoppade och kollade in kläder. Syrran har BF på fredag, så promenad, mat och shopping kanske kan få i gång henne ordentligt så hon inte behöver gå över tiden haha!

Vi käkade lunch på Fridays, kollade in Zara, Hansa gallerian, lite butiker på gågatan och sedan avslutade vi med triangeln. Jag har letat febrilt efter en gul tröja utan tryck, ingen vanlig hoodie, utan lite snyggare men jag hittar verkligen inget. Men lite shopping blev det i dag.

  • Favorit deon från Biotherm. Köpte man 2 fick man en nessecär med mini produkter. Ny deo till mig och sjömannen från Åhlens.
  • Ett stopp på Lyko för att handla schampoo till både mig och sjömannen. Jag kollade även in en peeling som var slut, men den kunde beställas i butik och skickas hem från lagret fraktfritt, så det gjorde jag och så fick jag rådet att efter denna peeling så måste jag använda en återfuktande hudkräm utan c-vitamin, så det fick köpas med.
  • Inne på butiken Normal blev det en glittrig peeloffmask.

Så som ni kan se har denna dag verkligen gått i skönhet och hudvårdstecken.  När jag väl kom hem så körde jag i gång en maskin i torktumlaren och sen en maskin med tvätt till, tog en längre promenad med kamphunden och insåg att fan jag behöver handla, jag jobbar ju torsdag-söndag så jag måste göra detta i dag. Ringer syrran för att höra om hon varit på maxi ännu eller om hon ska med, så hon hängde med.

Nu ligger jag i soffan med kamphunden, uppdaterar här och ska kolla mailen innan jag lägger en ansiktsmask och bara chillar. Denna lediga dagar verkligen bara sprungit iväg men fantastiskt att ha en heldag med syrran, snart är det ju en liten tös som kommer hänga med på våra dagar så det var skönt med en heldag bara vi 2.  Sjömannen brukar ju egentligen komma hem i dag, men han är ute 2 dagar extra , så på fredag kväll när jag kommer hem från jobbet så är han nog hemma och jag kan hoppa ner i sängen till honom och vara gränslös haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.