Livsstil

En helt vanlig torsdag kväll

En helt vanlig torsdag kväll.

Veckan som jag så länge väntat på har snart nått helg och i vanliga fall så brukar jag inte ligga här i soffan själv, utan ha sjömannen hos mig och kamphunden. Men i dag är det bara jag och kamphunden här då sjömannen jobbade 2 dagar extra och därför kommer hem i morgon. Längtan är enorm och båda jag och kamphunden är glada att det bara är en natt kvar till som vi behöver sova ensam, i morgon kväll när jag kommer hem från jobb så är förhoppningsvis sjömannen hemma hos oss och när jag kommer hem så möts jag av en skällande kamphund och varma kramar från sjömannen. Som jag saknar den famnen!

I går kväll la jag mig extremt tidigt då det var så kallt i lägenheten och jag som reagerar på väderomslag och så ska det även vara svinkallt i lägenheten mådde inte bra i kroppen. Så jag kröp ner under täcket extra tidigt i går och har sovit svinkasst i natt så i dag har jag gått på lånad energi på jobbet och haft en konstig trötthet i kroppen.

För övrigt så har jag ikväll trots en enorm trötthet i kroppen tagit tag i dammsugningen. Jag har skjutit upp den i ett par dagar nu för att jag inte orkat och för att jag och dammsugaren är ovänner. Jag har fortfarande inte köpt en ny dammsugare  och därför drar jag mig för att dammsuga. Våran dammsugare suger inte som den ska och jag hatar den där känslan när man dammsugit hela lägenheten och helt plötsligt ser man ändå damm eller trampar på någon liten stenjävel som åkt snålskjuts utifrån och in och hamnat på vardagsrumsgolvet. Inte nog med att det är störigt som fan, det gör jävligt ont med haha!  Jag tog och skurade lite i badrummet med.

Vad vill ni läsa om?

Just nu känns det som att inspirationen har tappat gnistan lika mycket som löven känner för att vara på träden ute. Det märks oxå på er läsare här i bloggen. Det är tyst som fasiken och jag förstår er, här inne finns inte mycket att hänga i kommande julgran. Inspirationen är noll och att läsa om sånt vardagligt trams som i detta inlägg är nog inte det många önskar läsa om.  Så nu tänker jag försöka ta lite hjälp av er, så ni får gärna lämna en kommentar i detta inlägg : Vad vill ni läsa om? Förslag på inlägg?

Jag fick ett mail i går om att en läsare tycker jag ska lägga ner bloggen, för här är bara skit och sponsrade inlägg. Jag håller inte riktigt med, visst det är sponsrade inlägg men inte bara sponsrade inlägg och jag tycker inte det är något fel med att jag som influencer faktiskt skriver inlägg i samarbete med företag och får betalt för det? Dessutom gör jag bara samarbeten som jag kan stå för, och svider det så mycket i ögonen att jag får betalt för en del inlägg och det bara ska gnällas, så fungerar krysset i högra hörnen superbra.

Så älskade läsare, vad vill ni läsa om?

Vardagen?
Shopping?
Inredning?
HBTQ ämnen? Jag vet att jag inte skriver om det så mycket längre, inte mer än min vardag tillsammans med mannen som jag älskar. Jag tog upp viktiga saker i ämnet mer förr, men just nu känns det som att jag har skrivit om det mesta. Jag möter ibland motgångar som gör mig ledsen , är det något som önskas att jag skriver om? Ska jag fortsätta skriva som jag gör i dag eller ska jag låta det eka tomt tills jag har något jag känner att jag vill dela med mig av? Ni får helt enkelt hjälpa mig!

Nu mysa med kamphunden lite till i soffan framför tv innan vi tar en kvällspromenad och kryper ner i loppelådan!

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Margareta 1 november, 2018 at 19:37

  Tycker det är dags för Chanel att gästblogga igen! Eller har hon tröttnat?

  • Reply tommytott 2 november, 2018 at 10:51

   haha, den gamle tanten är på hugget i bland men mycket trött numera vissa dagar och vissa dagar som en valp, men inlägg kommer där hon gästar 🙂

 • Reply Erika 1 november, 2018 at 21:09

  Jag föredrar nog generellt (gäller alla bloggar jag följer mer eller mindre) vardagsinlägg. Sen är det självklart trevligt med de lite längre mer djupa inläggen lite då och då. Hoppas du och sjömannen får en fin helg!

  • Reply tommytott 2 november, 2018 at 10:50

   Tack för din input .. vardagsinläggen kommer jag nog fortsätta med eftersom det är en livsstils blogg, men jag vill ändå veta lite mer vad läsarna efterfrågar 🙂

   Ha en fin fredag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.