Camping livet

Ett gäng lätt rasistiska damer 70+

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndags kväll och vart tog även denna helgen vägen? Den har bara sprungit iväg och bjudet på skratt, bubbel, grill och vänner som hyrt stuga och myst med oss ett dygn, regn, karusellåkning och marknad , alldeles för mycket av det goda och så avslutar vi helgen med en busstur som inte var av denna värld haha!

Eftersom det blev asamycket mat över från gårdagens grillning med Wanda, Tommy och deras barnbarn så bestämde vi i dag att när dom fixat klart med stugan och checkat ut så skulle vi köra brunch hos oss. Underbara Andre och Camilla kom och joinade oss och vi gav dom matkoma, för varför ska bara vi andra behöva lida ? haha!

Vi bestämde att vi skulle ta londonbussen, dubbeldäckaren till Smyge för att käka glass när vädret ändå var helt okej, men det slutade med att vi endast åkte buss dit och tillbaka, för av vågade man fasiken inte gå då det var fullt överallt och ja ett gäng lätt rasistiska damer 70+ som ordbajsade sitt missnöje över människor med utländskhärkomst för att försöka formulera mig fint och bussnazi kärringarnas ord . Sånna!  Inte nog med det var det en unge som var ledsen ( vilket man inte kan styra över) och vi skrattade och pratade men det fick det minsann vara slut på när gubben bakom Camilla och Andre ifrågasatte i fall vi var vuxna människor, för ungen gapade bakom och vi framför höll låda .. Jag är glad att Andre fick äran att säga i från, för det var fan inte långt i från jag bad gänget att hålla käften. Jag och sjömannen kunde inte sluta skratta och andra höll på knäcka stången av ilska haha!

Vi hoppade av i Gislöv, käkade glass och den var ju självklart påväg upp under promenaden p.g.a tång-doften som havet bitvis bjöd på.  Så ännu en fantastisk helg är över  och sjömannen dricker en öl och jag en cider, för ännu har vi semester även fast jobbångesten börjar krypa sig på ..  Det känns faktiskt sådär att återgå till jobbet, så vet du om något grymt jobb här i Malmö som skulle passa mig? Jag är inte bara snygg, utan oxå bra med det mesta, förutom att allt som har med bilar, kvinnoregioner och dagis-skol- och äldrevårdsgrejs att göra 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.