Camping livet

Måndag morgon i förtältet

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Godmorgon godingar! Måndag morgon och solen värmer så gott att det är riktigt varmt här i förtältet. Kamphundarna har fått sitt morgonbestyr fixat och jag har fixat en latte till mig och sjömannen! Idag var tanken att vi skulle köra hem till lägenheten, men samtidigt så känner jag nu på morgonen .. varför måste vi köra hem i dag? Vi kan ju lika gärna stanna tills i morgon? Ja vi får helt enkelt se vad som händer under dagen om vi packar ihop och drar oss hem till lägenheten.

Min fibromage mår inte så bra. Jag var och varannan dag haft kramper i magen och igår satte det i gång igen, så jag drack ett av det värsta jag vet, nämligen blåbärssoppa då det ska lugna magen, men det smakar verkligen skit. Jag hatar blåbär.  Så bara semestern är över ska jag fan köra i gång hårt igen och strama åt kosten och verkligen försöka gå till botten med vad det är jag äter som min mage gör så mycket uppror emot och komma i gång med träningen igen, för den saknar jag som fan.

Annars mår jag riktigt bra, även fast jag skulle behöva semester efter denna semester haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.