Livsstil

Ett livstecken

Ett livstecken.

Tjosan i trosan. Jag har ju inte uppdaterat här på väldigt länge och ja, det finns ingen speciell anledning mer än att jag bara har känt att jag inte har haft tid, lust , ork för att uppdatera. Jag lägger ner mycket tid på min julkalender på instagram just nu och sen är det shit load to do på jobbet, så ja .. livet alltså.

Vad har hänt sedan senast?

Jag har jobbat, jobbat och åter jobbat. Sjömannen har börjat jobba igen och det suger getröv men jag är oerhört glad för honom att dom har avbrutit hans permittering och att han äntligen får jobba igen. Att bara gå hemma är inget hit och jag förstår honom att han vissa dagar har varit så fruktansvärt uttråkad. Annars så har jag varit iväg på smittspårning för Covid-19. Jag har varit nära en covid-19 positiv person och därför åkte jag på smittspårning och provet var negativt för mig. Oerhört skönt och jag är så glad att de personer jag vet om är smittade har klarat sig bra i denna jävla sjukdom. Jag har varit så ledsen för personer som betyder mycket för en drabbats av denna skiten.

Jag har en ledig helg och denna helgen har gått till att inte göra ett skit. I dag har jag varit ute och kört lite med bilen och inser att folk är fan inte kloka, folk tar fan inget ansvar över att minimera smittspridningen. Det är Lucia, tredje advent och köpcentrumen är fulla. Jag körde förbi mobila som var fullt med bilar på, utanför emporia var det lika dant och när jag körde till plantagen nu ikväll så var det fullt med folk på alla parkeringar in till både butiker och restauranger.  Det hugger till i hjärtat på en att folk inte tar ansvar. Jag hade munskydd på mig när jag gick in på plantagen där det bara var ett fåtal personer, men jag var ensam med munskydd. Hur tänker man? Varför ?

Resten av kvällen blir lugn. Lyssna på musik, mysa i soffan med tända ljus med kamphunden och sen lägga sig och se tv. I morgon är jag oxå ledig och jag har inget större inplanerat, jag tänker om vädret tillåter att jag ska försöka komma ut på cykeln en runda,städa och så ska jag väl försöka uppdatera lite här oxå. Få fart i skrivandet och bloggeriet igen.

Tills vi hörs igen – .var rädd om dig, dina medmänniskor. Tvätta och sprita dina händer och för gudskull . Använd munskydd om du nu måste på köpcentrum.  Även om du inte är i riskgrupp så kanske den du möter är det. Kärlek och gumpkläm på er alla.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.