Livsstil

En grön smoothie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min brunch är intagen. Frukosten var ju 2 latte och thats it. Jag var inte hungrig så nu när jag har rastat kamphundarna igen började tarmen suga och jag orkade inte gå på affären, så tog vad jag hade hemma.
Det blev ett stekt ägg, riskakor och sen fixade jag ihop denna gröna smoothie.

Smoothie´n är gjord på gurka, kiwi, kokosmjölk , chia frön. Den såg nästan lite farlig ut och så kom jag på den genigala idé att jag kan ju boosta den med ännu mer vitaminer och antiinflammatorisk råvara och hällde i lite nyponpulver .. Och så blev den så här, giftigt.  Det ser mer ut som .. ja det behöver jag ju inte säga och den smakade ok . Jag har lite svårt för den där kokosmjölken, kokos är gott men den där mjölken har jag svårt för .. det var en liten touch av parfym ? Så hade någon bjudit mig på denna hade jag med all sannolikhet frågat vad för skit dom stoppat i den och om den är till för att ta död på mig.

Men den gick ner, jag känner mig hälsosam och boostat kroppen med en vitaminbomb. Och ja, långfredag är verkligen vad en långfredag är. Det känns som om jag varit vaken en hel livstid, men det är för sig bra, för jag får ju ut mer av ledigheten, inte för att jag gör något ansträngande haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Matilda 26 mars, 2016 at 15:08

  Har precis upptäckt din blogg. ÄLSKAR den. Så nu går jag igenom arkivet för fullt och läser tillbaka i tiden 🙂

  • Reply tommytott 29 mars, 2016 at 11:29

   Åh tack för dina fina ord och välkommen in hit! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.