Livsstil

Fullt upp, tidig julklapp från K.Lundqvist & event

DSC_7156

Hej vänner! Här har ni en kille som har röven full ( ja inte av det goda ni tänker på) utan av livet. Livet går i 210 och jag känner att jag hinner inte riktigt med , men det är roligt haha.

I dag har det varit fullt upp och jag fick ställa in julbordet med jobbet för att jag kände att livet vill inte riktigt med och jag hinner inte dela på mig som jag vill. Jag ville gärna gå på julbordet med jobbet, men jag hade aldrig hunnit dit i tid och att dyka upp som gubben i lådan mitt i en show är inte något jag hade gillat, så jag fick helt enkelt boka av det, vare sig jag ville eller inte.

Jag hade även tackat ja till ett event som jag var osäker på om jag skulle hinna med, men eftersom jag avbokade julbordet så hann jag inom eventet och dricka gott bubbel, kramas med goda vänner , nya ansikten och träffa underbara människor bakom ett av de mest fantastiska hudvårdsprodukter jag träffat. Det var välbehövligt, men mer om det i ett annat inlägg!

I dag trillade det även ner en avi. Jag har ju inte beställt något? Men i paketet låg det ni ser här ovan. Fantastiska Kristoffer bakom K.Lundqvist skickade mig en förtidig julklapp och vad ska man säga? Mitt hem och sovrum kommer numera vara en inbjudande oas till sex. Ljuset och doftspridaren doftar så fruktansvärt gott.  Och ja, för mig som enligt sjömannen , har en fetish för doftljus så är detta humleriket, detta är i klass med voluspa. Utan att ha tänt ljuset, utan bara att dofta på det så älskar jag doften.

Jag ville bara titta in en snabbis, säga att jag lever och har hälsan i behåll även fast jag är stressad. Nu ska jag fortsätta på det vita vinet jag har hällt upp, sjömannen står vid spisen och lagar mat, det doftar ljuvligt.
Resten av kvällen ska jag bara njuta av sjömannens sällskap, pilla lite extra … om jag nu inte smsár med kollegorna och hör om dom ska vidare efter julbordet och möter upp dom för ett glas eller 2 ! 😉

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.