Livsstil

Ett sista farväl

Sov gott älskade svärmor.

Det har varit en tuff dag. Tuffare än vad jag trodde och i dag var dagen kommen då vi vi skulle ta ett sista farväl av sjömannens älskade mor,  min älskade svärmor och det är aldrig roligt med farväl, men någon gång måste man oavsett man vill eller inte ta farväl av någon man tycker om otroligt mycket.

Begravningen var otroligt fin,  blomsterarrangemanget på kistan var magisk och fylld med massor av tulpaner , just den blomma svärmor älskade mycket och vi är otroligt tacksam för alla buketter som skickades till svärmorsbegravning från personer som kände svärmor och inte kunde närvara och för vänner som skickade , för att visa deras kondolens till oss.  Det kunde inte ha blivit en bättre begravning och i rådande pandemi får man göra så gott man kan, men det är otroligt jobbigt att se den man älskar mest av allt vara så ledsen och det har varit mycket tårar i dag och helt enkel en dag med både mycket tårar, känslor, kärlek och ja jag har även känt en jävla ilska under eftermiddagen.

Jag och sjömannen har tänt massa ljus här hemma nu ikväll och bara är tillsammans med hundarna. Musiken strålar ur högtalaren, jag har tagit mig ett glas vin och sjömannen har tagit sig en öl. Vi hörs en annan dag.

Tack för alla dessa år älskade svärmor. Jag lovar att jag ska göra mitt yttersta för att ta hand om både sjömannen och Molly. Molly har det bra, får massa bus, promenader  , svindyr mat och får leka med Chanel varje dag. Dom har varandra.

Sov gott älskade svärmor – vi ses igen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.