Livsstil

Utvilad, snopptvättning och svampskogen

DSC_5734

 

Godmorgon godingar.  I dag vaknar jag ännu en gång innan klockan 8 och det kan bero på att jag igår kväll däckade strax efter 22 och har sovit helt okej i natt, vaknade vid 5 tiden som vanligt, men somnade om.  Kamphundarna har fått mat, varit ut och jag har gjort mig en god latte. I dag glömde jag inte mjölken i micron men jag glömde skumma mjölken innan jag hällde i espresson. Så fick skumma med espresso i och det fungerade ju lika bra det 😉

Skulle ta ett fint kort på kamphundarna , men dom små blodhundarna var ju inte samarbetsvillig. Gizmo och Chanel började i stället med intima grejor och Prada gör allt för att sträcka på giraffhalsen och posa snyggt. Tja .. lördagsmys?;)

En lugn och orörd ledig lördag. Skönt som fasiken, bara syrran har skitit klart skulle hon ringa upp, vi ska prata om att umgås och vara lite sociala i dag. Vi har inte setts på ett tag, så vi funderar på att dra ut till skogen och leta svamp och ha lite syskontid.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Maggan 12 september, 2015 at 09:21

    Hoppas ni får en skön dag med välfyllda svampkorgar – som resulterar i en lång svamprensarkväll…

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.