Livsstil

Semestern är slut, vardag och 14 dagar av saknad

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Klockan är 05.20 i skrivandes stund och jag har varit vaken sedan 04.20,sjömannen sedan 04.00 ! Jag kom hem strax innan 05 efter att jag lämnat sjömannen vid tåget då ledigheten är över även för honom och 14 dagar till sjöss väntar och vi har 14 dagar av längtan.

Semestern, vart tog du vägen ?  För jag kan med handen på hjärtat säga att denna semester var enormt efterlängtad då jag var totalt slut i kroppen efter en vår och försommar som varit absurd med jobb, men denna semester blev inte så mycket semester, det har varit fantastiskt med ledigheten, men det har varit fullspäckade dagar nästan varje dag och ja .. kan jag få ta semester efter semestern ?

Men nu kickar vardagen igång igen och man ska komma igång med jobb, rutiner och allt vad det nu innebär. Jag börjar min första dag efter semestern med att fucka up dygnsrytmen totalt då jag ska jobba min första natt, men förhoppningsvis kan jag sova i eftermiddag och här sitter jag nu 05.20 och dricker dagens första latte och ska på ett förhoppningsvis grymt möte nu på morgonen och så har jag en ledsen liten tant i knät, Chanel matvägrar som vanligt och är ledsen då pappa Ronnzan har dragit. Hon är verkligen sjömannens lilla tjej, så nu sitter vi med tända ljus i vardagsrummet, en latte och myser och är ledsen tillsammans. Vi 2 verkligen hatar när sjömannen ska åka.

Hej vardagen .. jag vet inte om jag ska hata att älska dig eller älska att hata dig, men vi ska nog komma överens och ja nu hoppas vi på lite förändringar och nytt i mitt liv så vardagen blir grym! Semestern, ja .. jag behöver dig ett per veckor till haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.