Livsstil

3 timmars sömn, snodd tvättid och blodbad i duschen

DSC_6381

Denna dagen tar fan i mig pris i det mesta haha.  Jag gick av mina nätters jobb, informerade kollegorna att jag inte kommer på mötet i dag eftersom jag gick av mina nätter och ska sova så länge jag bara kan. Kl 12 vaknar jag,efter 3 timmars sömn och jag kan ej somna om så jag kliver upp, rastar kamphundarna och bestämmer mig för att åka på mötet bara för att jag inte ska lägga mig igen, just för att jag vill komma i säng i tid ikväll och försöka vända dygnet direkt.

Mötet på jobb, trams med goa kollegor och sen stressar jag hem för att springa upp och hämta tvätten. Ner i tvättstugan och någon jävel hade snott min tvättid. Jag kunde inte kolla upp vem det var eftersom det inte satt någon kolv i utan någon här i huset har ett hänglås och låser dörren med?! Vafan?! Ska jag vända på boxershortsen , jag behöver verkligen tvätta. Jaja, jag ringer jobbet och informerar och kan ta med tvätt och tvätta i morgon kväll när jag ska jobba.. Vilken jävla tur.

Inget att hänga läpp över , utan jag går upp , ger kamphundarna mat och går ut med dom. Dom sköter sig galant och när vi kommer upp tittar jag mig omkring i lägenheten. Jag skulle behöva dra över med dammsugaren men bestämmer mig för att jag tar den i morgon för middag i stället och ikväll ska vara en myskväll med de små liven , jag ska ta en lång varm dusch och kurera mina värkande leder och passa på att snygga till kroppen lite inför sjömannens hemkomst .. Den där tillsnyggningen sket sig. Jag köpte för ett par veckor sedan en gångs rakhyvlar på coop  och fick med mig de snygga rosa för töserna. Det blev blodbad och jag trodde seriöst att kulorna var påväg ur påsen , så jag gav upp tillsnyggningen och att fixa till “räserbanan” fanns ju fan inte på kartan med dess hyvlar .. Note to self : Köp en ordentligt rakhyvel för fan. 

Så resten av kvällen ska jag fortsätta skratta åt dagens misär, det är fan bara jag som lyckas och så ska jag fortsätta njuta av en lugn kväll och små fnissa åt alla roliga mail som trillar in. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge va? Allt arbete börjar ge resultat och denna hösten och kommande vinter blir bara bättre och bättre.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Madde 20 oktober, 2015 at 20:47

  Oj vilken fartfylld dag du har haft:)

  • Reply tommytott 29 oktober, 2015 at 19:36

   Ja ibland går det i 110 😀

 • Reply Twiggy 21 oktober, 2015 at 09:25

  Åh, det där med stulen tvättid är sååå hemskt! Nästan varje gång jag tvättar är det nåt sånt där..

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.