Livsstil

Raps, strandmygg och chockad av en pung

Underbara, älskade, Skåne.

I går kväll hetsade jag syrran, vi båda är lediga i dag och eftersom det skulle vara klarblå himmel, inte ett moln och varmt som satan så skulle vi dra till stranden, så jag hetsade henne och sa att förra gången bestämde du att vi skulle ha sovmorgon och i dag var det min tur – upp och hoppa , senast 10 ska vi vara på stranden, klara och ligga i solstolen. Vi var där vid 9.30 och påväg dit körde vi förbi rapsfälten som just nu blommar för fullt och självklart hade jag kameran med så vi stannade , syrran skällde för jag parkerade olagligt men jag sa – det är okej jag har sociala medier som måste uppdateras haha!

Väl på stranden så är vi så gott som själva. Jag blir biten av mygg så jag tvingar syrran att vi ska flytta oss en bit i från gräset. Och ja , mina myggbett är verkligen inte att leka med. Det är som att mounteverest har rest sig både här och där på kroppen och de jävlarna kliar som fan.  Det har varit varmt och skönt och temperaturen var lite bättre i havet i dag så det blev faktiskt en hel del badande, inte så att man låg i en längre stund men ett par dopp blev det.

Ju mer tiden sprang i väg desto mer folk kom det och emot oss går det ett kärleksfullt par. Dom lägger sig en bit i från oss och killen klär av sig till boxershorts och ställer sig på alla fyra med röven emot oss och där sitter vi i varsin stol och jag utbrister, han visar pungen och den är svinstor. Syrran skrattar som fan och jag försöker prata bort det och kolla i mobilen. Dom tar fram bubbel och myser, och av killens reaktion som hissar segel där i boxershortsen så mystes det lite intensivt haha. Jag och syrran skrattade gott och efter någon timma till så reser dom på sig och går snabbt iväg .. med krigaren på givakt. Min tanke är, varför försöker man inte dölja att krigaren är lycklig och rest sig? haha! It was a big man  kan jag säga och ja , man kan inte låta bli att inte titta haha!

Ännu en ledig härlig dag i solen och ikväll har jag bara slappat och haft kvalitetstid med kamphunden. Långpromenader med henne, lagat mat och duschat. Nu lyssnar jag på lite musik och försöker koppla av och inte gör ett skit, för det behöver jag tydligen öva på.  Så en lugn och stillsam kväll med kamphunden behövs, men jag skrev till syrran att nu är jag glad att sjömannen snart är hemma, för nu kryper det i kroppen och längtan att ha någon att prata med här hemma är stor.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.