Livsstil

Fel på dagar, envis som synden och väntan på leverans

När man tar fel på dagarna.

I går var jag 110% att det bara var ett dygn kvar innan sjömannen kom hem, här laddar man upp och går runt med sitt mentalt störda leende för avmönstringsdag och för att kunna vråla its tappatvålen onsdag ,men det är ju för fan inte onsdag i dag, så det blir fan ingen tappatvålentisdag haha. Det är i morgon han kommer hem Totten, det är onsdagar som är avmönstringsdag.  Inte alls bitter haha.

I går gick jag till jobbet även fast fingrarna domnade och jag ville slita av mig arm med axel och slå någon med.  Kollegorna tyckte jag skulle gå hem, men jag är envis som synden och körde på i vanlig i ordning. Jag kunde gå hem lite tidigare när det var som värst på kvällen så jag kunde ta min värktablett och så insåg jag ju att jag har ju en tenns apparat hemma , och trots att elektroderna och plattorna inte fäster som dom ska så jag jag det en chans. I dag känns det lite lättare, så jag får helt enkelt få tummen ur röven och beställa hem nya plattor.  Har fortfarande ont men inte alls på den nivå som det varit tidigare dagar.

För 2 veckor sedan fick jag hem en Anthurium warocqueanum men som tyvärr när jag skulle plantera om den hade röta och den ruttna och dog. Jag blev så förbannad och besviken, Jag hörde av mig till företaget och dom hade tyvärr inga fler av denna skönhet i lager och bad om ursäkt och ville skicka 2 andra växter som kompensation.Dom ska komma nu i dagarna.  Så jag får helt enkelt fortsätta min jakt efter en av villhöver växterna, för jag ska fan ha en warocqueanum i samlingen haha.

Nu har det börjat regna, så jag är glad att rundan med hundarna är avklarad, kaffet ska drickas och jag ska ladda upp för kväll 2 av 3.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Margareta Gabrielsson 19 september, 2023 at 11:16

  Gör inte så mycket när man tagit fel på dagarna på det sättet, då har man ju fått vara glad en extra dag! 😉

  • Reply tommytott 20 september, 2023 at 10:09

   Haha jag vet inte riktigt om jag håller med när man längtar så länge haha!
   Ha en fin dag!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.