Livsstil

Kväll 3 av 3, tappavålenonsdag och doften av semester

Its tappatvålenonsdag för bövelen.

Dagen är kommen, längtan är snart över det är avmönstringsdag och det innebär tappatvålenonsdag för bövelen haha. Äntligen är 14 långa dagar över och sjömannen kommer äntligen hem igen. Sen att jag inte är i mina sinnesfulla bruk och går med på att byta från dagspass till ännu ett kvällspass. Hur tänkte jag här?! Inte alls. Men den som väntar på något gott väntar alltid för länge haha.

Helvete vilket väder det bjudits på både i går och i dag. Det är friska vindar i Malmö vill jag lova och snälla kan det bara vara uppehåll när jag går till jobbet så är jag nöjd.  Detta med att ta bilen till jobbet är bekvämt och smidigt, men för helvete vad dyrt det är , men i går vägrade jag gå i det skyfallet och när jag skulle hem på kvällen var jag oerhört tacksam för bilen då det var stormvindar. Men idag är målet att promenera då det är lite luft i cykeln igen, det måste vara hål i däcken för det är orimligt att behöva pumpa varje dag!

Jag är brutalt trött men även brutalt lycklig haha. Sjömannen kommer hem, det är tappatvålen-onsdag och jag jobbar veckans sista arbetspass, för sen går jag på en lite kortare ledighet, jag vaknade av att jag kände doften av ledighet och semester och just nu känns det som att det kommer precis lägligt.

Så ja, det blir en bra onsdag , kaffet ska drickas upp sen ska jag försöka hinna hämta ett paket innan jobbet så det inte ligger på utlämningstället tills i morgon och så ska det fixas med hemmet innan det är tid att bege sig.

Hur har ni det?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.