Livsstil

Mellandagsrea, nära dödenupplevelse och feberkänsla

Bild lånad från google.se

I dag har jag hängt med älskade Samra och varit på mellandagsrea shopping och vi började på Centersyd i Löddeköpinge, men det var inte speciellt mycket där och vi var inte så imponerad av shoppingcetrumet så vi bestämde att vi skulle dra till Helsingborg när vi ändå var på det hållet och dra på Väla. Vi hann med ett stopp på knutpunkten och fick träffa Johan som gick instruktörsutbildningen tillsammans med oss.

På väla var det så mycket folk att man knappt tog sig fram. Det var varmt och det var folk överallt. Dessutom påväg till Helsingborg ser det ut som vi kör ut på enkelriktat och tänker att nu dör vi, men det var inte så utan vi körde rätt.  Samra drar ju utomlands så hon behövde handla lite till resan och hittade solskyddsfaktor och oljor inne på Åhlens och när vi kommer fram till kassan så säger jag till Samra när hon tar kölappen att det är bara 20 nummer kvar, men jag kollade fel och vi fick till mig att det är fan över 100 personer före oss. Jag spelade bingo med mig själv och när vårat nummer ropades upp så vrålade jag högt: BINGO! Folk började skratta och jag var såå lättat att vi kunde bege oss mot bilen. Mitt mellandagsrea shopping blev 2 nocco a 15 kr styck och så hamburgare på Burger King. När vi satt och käkade så snackade vi om hur vi misskött våran kost och hur vi vantrivs i våra kroppar. Visst är det fantastiskt att man kan ha en sån känsla och så sitter man och tycker i sig hamburgare. Fruktansvärt.

Så nu när julen äntligen är över så blir det sallad och vatten haha!

I bilen hem så sa jag till samra att jag tror hon dragit med sig baciller i bilen som hoppat över till min näsa då jag började snora som fan. Men det har lagt sig, men efter nattpromenaden med kamphunden så var jag kokhet och frös, så jag tog mig en dusch och la mig. Nu ligger jag här i sängen och fryser som fan, är kokhet och känner mig febrig. Va fan? Jag tänker att jag ska försöka sova nu efter detta och vakna upp som ingenting i morgon och dra iväg på jobb, jag har inte tid att dra på mig något virus just nu. Men har man någonsin det? Nä men de sista dagarna på året ska jag fan jobba som planerat. Oavsett feber eller om jag ska bli påkörd av en bil , för sån är ju jag? haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.