Livsstil

Livet

En dag på stranden.

Jag lever. Det har bara varit svintufft att komma tillbaka till jobbet och i samma veva drog sjömannen på jobbet vilket oxå var oerhört tufft. Tomheten när han åker iväg är så svår att sätta ord på, men jag vet ju att han kommer hem igen och det är bara göra det bästa av situationen.  I dag och i morgon är jag ledig och dagen bjöd på fantastiskt väder.

Syrran och Mattias är hemma från Grekland och syrran den gottegrisen fortsätter med semester ett tag till så vi har bestämt att i fall det är sol på mina 2 lediga dagar så ska vi umgås och spendera dagarna på stranden. Och idag handlade vi lite käk och spenderade 6 timmar på stranden, sol, bad och massa prat och alldeles för lite kaffe. Dessa smarta människor glömde ta med kaffe, hur orutinerat är det?

Efter stranden lämnade vi grejerna hemma, hängde upp badkläder och handdukar på tork och mötes upp igen med kamphunden Chanel för en längre promenad på ca 3-4 km. Nu ligger jag och chanel döda i soffan efter en fantastisk dag, jag har duschat av all sand och hoppas av hela mitt hjärta att morgondagen blir lika fin som i dag , för då blir det stranden även i morgon. Min kropp mår verkligen bra av värmen och denna sol. Jag är född i fel land.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.