Livsstil

Lets talk about Mr grey

Oh my, oh my.
Jag trodde jag var den sista ( ja förutom du då fröken spett ) som tittade på den omtalade, i både gott och ont Fifty shades of grey. Syrran har för länge sen köpt dvd´n men inte tittat på den och eftersom jag ska jobba i natt och det inte var strandväder i dag så hämtade jag henne och så har vi legat i soffan och kollat på den.  Syrran gav i från sig ett och annat .. Aj, men för fan medan jag klappade händerna och det kom ett och annat… Åhh.. ihh. ohh!

I början var den lite trög. Jag har inte läst böckerna, läsa är jag inte så mycket för, men filmen var grymt bra med ett svin kasst slut. En film kan inte få sluta sådär?! Jag vill ju se fortsättningen .. helst för 30 minuter sen! Det kan väl inte vara allvar med att nästa film kommer 2018 ?! 2018?! Fattar ni hur länge det är tills dess ? Suck!

Dessutom gnälldes det att det var för lite porr. Det var ju helt perfekt. Snacka om tease för svenska folket.
Det var ju igen jävla porrfilm som skulle utspelas, utan jag gillade hela filmen  ( Mest lekrummet ) och avskyr slutet och älskar reptilek – I don´t make love .. i fuck … hard! Oh my god – onsdag var det sjömannen kom hem va? 😉

Jag får fan krypta till kors och säga : Fan för er , att ni inte skäms ni som säger den var dålig. Den var ju svinbra och det kan hända att jag måste övertala sjömannen till att vi måste ha en större lägenhet, för jag vill fan oxå ha ett “lekrum”. Fast inte rött, utan svart. Sjömannen måste se denna film.  Och bygga ett lekrum till oss haha!

enhanced-6607-1423775728-1

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Meekatt 24 augusti, 2015 at 22:03

  Hahaha! Men eller hur!?! Jag ÄLSKAR filmen och har sett den massor av gånger, senast idag!

  Vi får fan offra garaget för ett lekrum här! 😉

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 25 augusti, 2015 at 05:18

  Mysigt med “lekrum”. Lycka till. 😉

 • Reply Annapanna 25 augusti, 2015 at 17:58

  Inte för det gör väldans mycke på saj… Men 2a filmer kommer feb 2017…toklänge att vänta 😩

  • Reply tommytott 26 augusti, 2015 at 12:24

   Förlägne att vänta! Mög! :S

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.