Livsstil

Fibromyalgihelvetet, träningsfunderingar och nedräkning på riktigt

Ernst-Hugo 90+ , du är ett jävla as. Och i natt har jag verkligen hatat dig mer än vad jag ogillar Stefan löfvens sett att styra sverige , att putin finns i  världen och att trump är en av världens just nu mäktigaste män. Det säger rätt mycket om hur mycket jag verkligen hatar mitt fibromyalgi-monster va? I natt har han varit på besök och varit fruktansvärd. Jag har haft en sån sjuk värk i mina handleder och fotleder och ben att jag snurrat rundor i sängen så när jag vaknade nu på morgonen låg sjömannens täcke på golvet på min sida av sängen och halva mitt täcke utanför … Men nu på morgonen mår jag bra igen och ler mitt mentalt störda leende trots att jag är trött som ett helt pensionärshem.

Det känns i kroppen att jag varit lat eller rättare sagt inte tagit mig tid till att träna. Men det har varit mycket de senaste veckorna och jag har även valt att inte träna just för jag känner mig osäker på hur jag ska träna. Jag vill ju stärka mina muskler och avlasta lederna och få upp muskelmassan på denna späda sparriskropp, men jag älskar cardio och får ryck ibland och ger mig ut och springer. Men hur mycket påverkar cardio muskeluppbyggnaden? Ska jag under en tid skippa cardio och springa och bara köra uppvärmning på gymmet och fokusera på styrka? Jag vill ju inte ner i vikt, utan snarare upp i muskelmassa och vikt. Jävla djungel.

Nu en latte och fortsätta le och känna att livet, trots nattens helvete , är fantastiskt. Kväll 2 av 3 på jobbet ska avverkas i dag och nu är det verkligen nedräkning på riktigt. I morgon är det veckans sista arbetspass och dessutom kommer sjömannen äntligen hem efter att ha varit ute till sjöss i 16 dagar. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter honom och hur skönt det ska bli att få hem honom. Att få hjälp med hemmet, kamphundarna , äta middag med någon, ta ett glas bubbel eller 7, störa mig på att han snarkar som fan, att han gnäller på att jag har handen under hans kudde, duscha med någon och få ligga haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.