Livsstil

Årets första krönika, fylld med energi och sista natten

Kväll 2 av 3 är nu avklarad. Jag är hemma hos kamphundarna och när jag kom hem låg tidningen FibromyalgiNYTT där och väntade och därmed har jag nu fått se årets första krönika, jag har äran att fortsätta vara krönikör även detta året och det känns så jävla bra, men samtidigt så jävla märkligt att man bläddrar i tidningen och där på en sida i tidningen finns jag, foto som jag själv tagit och en text jag själv skrivit. Det är märkligt men en fantastisk känsla.  Jag fortsätter kämpa och hoppas kunna skriva krönikor på flera ställen, för detta är något som jag verkligen älskar att göra.

Ikväll har jag fått fyllt på min energi nivå och skrattat så tårarna har sprutat och fått höra att jag är en av de mest lätt roade människorna på denna planet. Jag har så otroligt lätt till skratt och ofta skrattar jag så tårarna sprutar, ansiktet blir alldeles för ofta blodrött. Att ha reaktiv hy och lätt till att rodna är något jag hatar , men det är väl en del av min charm oxå tänker jag? Tack ni fantastiska kollegor som förgyllt min kväll med massa skratt, slicka på skor och gränslösa beteenden haha!

Nu ska jag borsta tänderna efter jag kollat igenom mailen som jag snabbt skummade igenom och som ser helt okej ut och kanske kan vänta tills i morgon förmiddag innan jag går igenom den. I natt sover jag sista natten själv, äntligen, för i morgon kväll kommer sjömannen hem och jag får krypa ner hos honom .. Jag längtar!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.