Livsstil

Galen fest, släkten på besök och människa igen

Så börjar vi bli människor igen. Min 30 års fest i lördags var fantastisk, mycket skratt, varmt som fan, många människor och händelserika upplevelser haha!  Tilltugget som jag var orolig över  och för lite alkohol var absolut inga problem – jag fick dock snylta en box rosé av syrran så många var sugna på rosé och det förstår jag ! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag fick:
Nespressokapslar och cube.
Pengar
Prosecco
Blommor
Ett flak Nocco
Godis
Presentkort
Hörlurar
Penissugrör
Piercing kulor
Ljusslinga
Ansiktsbehandling
Tavla
Halsband

Otroligt glad och tacksam och ett stort tack för alla presenter och för att alla som kom och gjorde min kväll oförglömlig. Ni är fantastiska. Men jag är slut i kroppen och känner just nu att jag aldrig mer kommer ha en fest haha!

Familjen , min stora syster, hennes man och deras barn är nere på besök och åker vidare på onsdag. Systersonen, 2 meter dumheter har varit duktig och skadat sin hand så illa så han spenderade 8 timmar på akuten i går och inte nog med det så ska han operera handen och i skrivandes stund så ringer dom och ska åka till handkirurgen för en ny bedömning och få reda på i dag om det blir Op eller inte.

Så i dag får vi se vad som händer, jag är sugen på emporia haha!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Linda 1 augusti, 2016 at 10:40

  Tack før en trevlig aftin i gott sællskap!

  • Reply tommytott 3 augusti, 2016 at 10:43

   Tusen tack för att ni kom! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.