Livsstil

Senaste sökorden

Senaste sökorden i bloggen.

När jag ändå bara slö tittar på tv, lyssnar på musik och kollar i sociala medier så hämtade jag min macbook air och började kolla igenom lite här och pillade lite i wordpress och hittade då till de senaste sökorden här i bloggen och som ni kan se på fotot här ovan så skrattar jag och känner lite, vad tänker vissa att dom ska hitta här i bloggen med vissa sökord och kom då genast att tänka på en favorit som uppskattades förr i bloggen, nämligen de senaste sökorden här i bloggen  .. så nu gör vi en comeback och listar och så svarar jag lite på min tanke på vad många kan förväntas få svar på genom sökorden. Är ni redo?

Julklappstips till han som har allt – Hur tänkte man här? Det är ju jag som varje år, jul eller födelsedag alltid frågar här i bloggen vad man kan ge till han som har allt. Så här får ni tyvärr inget vettigt svar utan jag tycker ni kan ge mig ett vettigt svar någon gång. Att knyta en röd rosett runt krigaren är ju lite tradigt i längden och varje år  .. även fast det är en win win situation för oss båda 😉

Apple 20% rabattkod – Jag önskar jag hade en rabattkod från apple att dela ut. Apple .. hola at your local gayboy i Malmö så styr vi upp ett samarbete där jag kan delge mina fantastiska läsare en fin rabattkod. *blinkar så fint som bara jag kan*.

naken og ljus – Här har norrmännen sökt efter lite hot stuff.  Jag funderar lite på om det är naket och stearinljus som eftersöks, annars kan jag säga att naken mörkt eller med ljus fungerar lika bra båda delar 😉

gentleman of sweden – gentleman är jag men of sweden vet jag inte? Jag kom inte upp på google när jag sökte på det i alla fall;)

gubbrunk – Shame on you. Jag är 32 år och har ingen aning om hur ett gubbrunk är.  Jag återkommer när jag kommit upp i gubbåldern om bloggen fortfarande lever .. så stay tuned!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.