Livsstil

Måndag, ny vecka och 3 dagar kvar

dsc_2400

Godmorgon godingar.  I dag orkade jag verkligen inte kliva upp och låg kvar i sängen hur länge som helst innan jag orkade dra mig upp. Har ont som fan i vänster arm  i dag , i lederna efter gårdagens lilla träning i ute gymmet och jag trodde faktiskt inte det skulle göra ont i lederna då jag stretchade rejält, men vänster arm fuskade jag uppbart med och ledvärken är ett faktum.

Måndag och en ny fullspäckad vecka är här. Det ska skrivas, svaras på mail, försöka få in en dag med fotografering av outfits och detaljer, möte på jobb och så är det bara 3 dagar kvar tills min älskade sjöman äntligen kommer hem. På onsdag eftermiddag kommer han äntligen hem till oss!

Här ovan ser ni dagens frukost. Jag har varit slapp och inte handlat,så i dag fick det bli en proteinrik gröt som faktiskt inte smakar så gott. Innehåller: Havregryn, inflamino protein, hampa protein , stevia droppar hallon, chia frön och toppad med kokos och mandelmjölk. Jag tog för mycket av hampaproteinet som ger en konstig bi-smak. Men det går ner och jag håller mig mätt ett tag i alla fall.  Planen var att jag skulle ge mig ut på en morgonpromenad, men jag måste lyssna på min trötta kropp och faktiskt vila i dag.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.