Livsstil

Fläskestek , jobb helg och fixande

Dansk fläskestek och jobbhelg.

I går åt vi en av mina all time favorit maträtter, nämligen Dansk fläskestek och till det hade vi kokt blomkål och en jävla massa hemmagjord sås. Man ska aldrig snåla med såsen. Fläskestek och tacos skulle jag kunna äta var och varannan dag. Så.jävla.gott!  Och vi hade en lugn och skön fredag, under dagen var vi och handlade, kollade lite affärer och så var vi ute och cyklade strax över en mil.

Det har varit en lugn lördag, varit ute på morgonrundan med kamphunden, plockat i undan lite här hemma, fixat med disken från i går, vikt tvätt och fått bort tvättställningen från vardagsrummet. Det är så jävla skönt när man börjar få ordning igen och att lägenheten ser ut som ett hem och inget jävla tvättrum och saker börjar komma på sin plats. Förvaringsmöjligheterna i lägenheten är inte den bästa, så man får göra så gott man kan.

Utöver det så är det jobbhelg för mig. Jag har kvällspass lördag och söndag, sen morgonpass måndag. Så ni vet hur jag kommer ha det i helgen, dessutom öser regnet ner ute, så det känns ändå helt okej med att spendera helgen på jobb. Nackdelen med denna helgen , när man har kväll både lördag och söndag är att man inte riktigt får ut något av helgen, man hinner inte göra så mycket innan jobbet , mer än att ta hand om hemmet.

Hur spenderar ni er lördag?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.