Livsstil

Växter jag vill ha 2022

Monstera Andasonii variegata

Som en del kanske vet så är jag ju en växtnörd ut i fingerspetsarna. Dock inte vilken som, utan jag är en samlare av dyrare aroider och har en förkärlek till variegerade växter. Det har blivit en hel del växter de senaste åren och förra året valde jag att både köpa, byta och bygga ut min samling med variegerade växter. Och det har blivit en liten av en sport för mig att åka till vanliga blomsteraffärer och leta rariteter, sporter och varierade växter. Men inte vilken som haha. Här ovan ser ni en av mina favoriter, Monster Andasonii variegata. Magisk!

Växterna jag vill ha 2022

Självklart har jag ju en lista med önskemål på växter som jag tycker saknas här hemma som jag gärna införskaffar mig under 2022. Dock kostar dom ju en del , så kanske jag lyckas sälja min själ eller göra något byta med någon av mina växtvänner i etern. Vi får se, men så här ser den ut i allafall:

– Monstera marmorata/aurea.
– Monstera andasonii aurea
– Philodendron giganteum variegata
– Amydrium variegata
– Homalomena variegata – aurea/pink.
– Monstera variegata mint.

Listan kan göras betydligt längre, men just nu står det still i huvudet på mig och ja hälften av växterna man vill ha kan man ju knappt uttala eller stava till haha. Så känner du dig extra generös eller har alldeles för mycket pengar så finns jag här och kan hjälpa dig att spendera dom åt dig till mig 🙂

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.