Livsstil

Focus 2, regnhelvete och parkering

Nocco focus 2 – Melon crush

Då börjar vi morgonen med en nyhet från Nocco och jag måste säga att detta är nog den godaste funktionella drycken med melonsmak. Jag är lite tveksam till melonsmakerna på dessa drycker, men av alla funktionella drycker jag smakat med smaken Melon så vinner nocco storslaget. Tack Nocco – jag funderar på fria till er.

Igår kväll när jag gick hem från jobbet så hade det börjat regna något galet och blåsa ännu mer. Stormen var på ingång och det var lite av en match att ta sig hem med ett paraply, men om jag vill kalla det storm är jag osäker på, för så jävla mycket blåste det väl inte och i natt har jag inte uppmärksammat någon storm? Jag får helt enkelt kolla in Facebook och skvallerblaskan aftonbladet, dom 2 siterna är ju de ställen som det skrivs saker på som alla tror är sant haha!

Torsdag och jag fick i går veta på jobbet att jag jobbar ett kvällspass även i dag.. Jag var helt säker på att jag skulle jobba en 8.15-16.00 tur, men så var inte fallet, utan det är en kvällstur jag har vilket jag tycker är rätt skönt. När jag väl kom hem i går gick jag ett varv och kollade om det fanns ledig parkeringsplats någonstans efter gatan men det gjorde det inte. Min bil står just nu i en av parkeringsfickorna och där får den inte stå i morgon då det är den 15:e och det är gatustädning. Jag hatar verkligen detta, det är en stress att komma i håg när man inte får stå parkerad på vissa ställen och att man dessutom är på jobbet mellan 12-16 när det ska städas gör att jag redan i dag måste börja stressa med att leta parkering. Jag funderar skarpt på att kolla med hyresvärden om det finns ännu en ledig garageplats till oss så man slipper jakten på parkering och att även hålla koll på parkeringsbiljetterna.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.