Livsstil

Motivationen, kom tillbaka

Det kryper i mig. Jag känner lite så här till er alla som är så duktiga som går era pw´s, gymmet och äter så obehagligt nyttigt – skit på er och ge tillbaka min motivation, gärna min kära sjömans med.  Vad hände där? Vi var ju svinaktiga och hurtiga som få och tränade 3 gånger i veckan. Sjömannen var redigt på, mer än jag och det var väl tack vare honom jag tog mig iväg till gymmet med.

De senaste veckorna, okej jag erkänner.. månaderna så har träningskläderna legat, så pass länge att både jag och sjömannen funderar på vart dom egentligen är? Vafan. Jag mådde ju så bra i kroppen av att träna, trots värken kände jag mig piggare och kände att kroppen började tighta till sig igen. Men så hände något ?

Slö, slapp och likgiltig tog över. Godis, vin och soffpotatis. De gångerna jag brände kalorier var väl när vi övade på att göra barn med diverse gymnastiska övningar eller när det var tid att skita, haha! Det måste fan bli skärpning igen.

För övrigt vill jag hinta lite om bloggens facebooksida. Ni gillar väl den? Om inte så gör det.. pronto. Jag tänker så här, när vi kommer upp i 1000 så blir det tävling här i bloggen! Skärmavbild 2015-04-05 kl. 01.11.21

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Gubben 5 april, 2015 at 08:21

  Klart vi hänger med till din nya blogg.

  • Reply tommytott 6 april, 2015 at 02:35

   Wihoo..Glad Totten! 🙂

 • Reply Maggan 5 april, 2015 at 18:34

  Japp, jag har gjort mitt för att du ska nå 1000-strecket! Det där med träningen, kan du inte ta syrran till hjälp? Fick för mig att ni sporrade varann rätt bra i början av året?

  • Reply tommytott 6 april, 2015 at 02:33

   Vi jobbar om varandra.

   Jag och sambon kommer snart igång igen och vi sporrade varandra grymt, men vi har väl bara hamnat i en svacka! 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.