Livsstil

Skräckfilm, vackra foton och ordbajsning

Lördag natt och jag är trött som fan men försöker hålla mig vaken lite längre för att vända på dygnet, för att få sova längre i morgon då jag går på mina nätters jobb i dag söndag. Det går sådär, då mina ögon går i kors. Men jag har redigerat och gått igenom lite foton från när jag och syrran var på promenad med kamphundarna här om dagen.

Kommer ni ihåg dom där träden jag sa blommade så vackert som jag ville fotografera?
Det är dom fotona jag har gått igenom och tänkte visa er 2 stycken som jag blev galet nöjd med.

DSC_1458 DSC_1467

 

Våren är helt klart en favorit årstid. Det är inte konstigt att men ständigt går med ett leende på läpparna, pirr i magen och känner sig lite extra sugen på sjömannen när allt spricker upp, värmen och glädjen.

Ikväll tog jag och Mattias en promenad med kamphundarna när syrran slutade. Vi fick sällskap av Yalda och lilla Tara. En längre promenad med kamphundarna och små pratade innan jag, syrran och Mattias gick upp och körde i gång The conjuring och tryckte i oss chips. I dag såg vi den klart, syrran vrålade som aldrig förr och tyckte filmen var asaäcklig.

Dom har gått och lagt sig och jag och kamphundarna har lagt oss med. Jag plinkar på datorn och vi konstaterade nu innan vi sa godnatt att detta var sista kvällen vi kunde mysa på medans jag bor här. För nu jobbar syrran och jag går på mina nätter och onsdag eller torsdag flyttar jag ner till husvagnen för då har sjömannen kommit hem och vi får upp förtältet och kan flytta ner. Tiden går fort. För fort.

Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag tar och sluter mina melerade och intar drömmarnas värld. Och ikväll känner mig mig lite extra glad, för trots att jag har en kronisk sjukdom som fibromyalgi så är jag så nöjd med livet – Vänner, familj, kamphundarna och båda jobben flyter på och dagens fotografering blev bättre än jag kunde hoppats på.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Maggan 3 maj, 2015 at 10:16

  Tjusigt! Den översta skulle du säkert kunna sälja tavlor av!

 • Reply Paulina 3 maj, 2015 at 10:35

  Snygga bilder! 🙂

  • Reply tommytott 3 maj, 2015 at 12:21

   Tack så mycket!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.