Livsstil

Företagslägenheter

I samarbete med företagsbostader.se

Att hyra företagslägenhet i stället för hotell.

Att åka iväg med jobbet du som anställd eller du som egenföretagare är i dag inget vanligt. Det är mer vanligt än ovanligt att man åker iväg på föreläsningar, kurser eller utbildningar i andra städer än i den staden man bor och arbetar i. Att sova på hotell är ju en helt fantastisk känsla och upplevelse, men alla vet att ibland är det inte alltid lätt för företag eller privatpersoner att få tag i ett rum på hotell, för det händer ju att det är fullbokat eller att rummen är för små eller för stora.

I dag finns det fler alternativ till hotell och ett av dom är något som jag inte visste fans, nämligen företagsbostäder.  Företagsbostäder är ett företag som hyr ut möblerade lägenheter under en natt eller under en längre period. Behöver du åka iväg med jobbet under en längre period skulle detta med företagslägenheter kanske vara ett billigare alternativ än att hyra ett hotellrum i flera dagar/nätter.

Företagslägenheter finns bland annat i dessa städer , Malmö, Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Linköping. Det är enkelt att boka en lägenhet. Du lägger en offertförfrågan, med hur många personer , hur stor lägenhet, vilket stad och hur länge ni behöver ha lägenheten.  Jag gjorde en snabb kostnadskoll på en lägenhet , en 2:a för 2 personer i Malmö mellan 7-30 nätter och det kommer kosta mig från 700kr per natt, vilket jag tycker är ett bra pris.

Det positiva med företagslägenheter är att det är möblerat och klart. Det är helt okej för dig att familjen hänger med och att vänner kommer på besök. I vissa av lägenheterna är det godkänt att ha med sig djur, men det tillkommer en extra kostnad för extra städning, vilket jag tycker är värt för att kunna ta med dig den fyrbenta familjemedlemmen.  Lägenheterna finns att hyra både centralt, kanske specifik stadsdel eller du vill bo lite utanför den centrala delen av staden du besöker så finns även den möjlighet att välja en lägenhet en bit utanför.

Har du någon gång bokat företagslägenheter eller visste du om att det fanns?

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.