Livsstil

Julmiddag, tappatvålen onsdag och intervju

I går blev det ingen uppdatering här för jag hann inte med. Jag har en önskan om att få upp minst ett inlägg per dag, men i går sket det sig totalt med tanke på att jag jobbade på dagen och sen skulle jag hem, fixa med kamphunden och snygga till mig inför julmiddagen med jobbet. Det var god mat, härliga skratt och fantastiskt sällskap. Alla kunde inte vara med vilket var synd, men jag är oerhört glad att jag fick kramas med bästa Sheima och underbara Luna.

I dag tog jag och kamphunden lite sovmorgon. Det var väl förunnat och vi låg och drog oss i sängen fram till kl 11. Vi orkade inte kliva upp i dag och jag måste lära mig att de dagar jag är ledig behöver jag inte upp och hoppa klockan 8 och köra fullt ös varje ledig dag, utan jag måste tillåta mig att ta det som det kommer.

I eftermiddag kl 16 ska jag möta upp 2 studenter varav en är en gammal kollega till mig från annat jobb som studerar till Undersköterska. Dom har i uppgift att intervjua en skötare inom psykiatri och kontaktade mig och undrade om jag med min erfarenhet kunde ställa upp emot en fika på espresso house. Och latte-slampa som jag är så tackar jag ju inte nej, ja även för att jag tycker det känns kul och även alltid är upplagd för kramkalas haha!  Men innan dess så ska jag röja lite här hemma, iväg och handla lite och så är det ju den bästa dagen på hela december. Its #tappatvålenonsdag och sjömannen kommer äntligen hem. Har jag turen kommer han hem med hårda paket så här i juletider 😉

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Monica 16 december, 2017 at 01:43

    Ha det bäst nu när mannen kommit hem.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.