Livsstil

Chill söndag

En riktigt skön söndag.

I dag har det varit en riktigt skön chill söndag för oss , vi har varit på promenad med kamphunden, en runda på netonnet och sen drog vi vidare till Burlöv eftersom jag ville kolla in trademax när vi ändå var i närheten. Vi såg att SweOutlet fanns där så ett besök där fick det bli och självklart blev det shopping för både mig och sjömannen. Vi shoppade ett gäng jeans var som kostar det dubbla på andra ställen och då vi båda ville ha en storlek mindre på våra jeans så blev det shopping.

Därefter blev det ett stopp hos syrran och Mattias för kaffe och bara snacka skit. Vi körde och handlade till dagens middag och sen plockade vi upp syrran så hon hängde med hem till oss för jag skulle hjälpa henne vid datorn, vi snackade skit och bara chillade i soffan. Syrran gick vid 16 tiden och nu fortsätter vi slappandet här hemma. Vi kollar tv och bara är.

Denna lediga helgen har försvunnit och jag har inte riktigt hunnit med. Skit veckan kommer nu då sjömannen ska dra till sjöss igen. Jag är inte riktigt glad för det, men nu har han snart varit hemma i 14 dagar så jobbet kallar även för honom.

Hur har ni haft det i helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.