Livsstil

Jobb, sura fiskar och rosé

13179198_10153379150431991_512544148336532927_n

Så andas jag ut på balkongen med sjömannen och Linnbie och ett glas rosé. Så jävla gott efter denna dagen! Klockan ringde svintidigt och det väntades en dag på jobbet och under morgonen får jag sms av syrran som inte mår så bra så hon får sjukanmäla mig när jag tvingar henne och hon får tid på vårdcentralen men väljer sen att ta med sjömannen till akuten och där har dom spenderat morgonen tills jag ger mig av 40 minuter tidigare för att lösa av sjömannen.

Sjömannen kör hem och uträttar ärenden och vi väntar på transport till KK. Och på KK hänger mammamaffian och jag konstaterar det snygga män är ett minneblott. Vart fan är alla hunkar på KK? Det jobbade ju bara sura fiskar som inte alls visar något tecken på att vilja le och krigarn är var påväg att krypa in och aldrig mer vilja komma fram. Tack och lov kom Matte Hå och löste av mig!

Annars har vi inte gjort mycket när jag kom hem och bara slappna av och nu är Linnbie här hos mig och sjömannen vi hänger på balkongen och bara snackar skit och bara druckit upp vinet ska vi gå till en restaurang som ligger runt hörnan och äta en bit mat. Ikväll ska vi unna oss lite extra torsdagsmys då jag har en jobbhelg framför mig, fredag, lördag och söndag 15-23.30.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.