Livsstil

Bilbränder, en vanlig fucking människa och sista natten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Söndag och jag fick gå hem lite tidigare från jobbet i dag på morgonen då min underbara kollega tyckte jag kunde gå hem och kurera mig, rasta kamphundarna och hångla upp kudden tidigare. I går och i natt har jag frusit som fan och haft konstig huvudvärk och fick ta upp extra elementet till personal rummet … hade jag kunnat hade jag fått in det under skinnet, men det hade varit lite väl obehaglig för andra och inte minst för mig att uppleva, men nu är jag vaken , utvilad och mår bättre och laddar nu upp för sista natten på jobbet, med en smarrig latte och torkar mig lite då himlen öppnade sig när jag var ute med kamphundarna.

Fan vad bra spridning jag har på bloggens facebooksida, Tommytott ( in och gilla om du inte redan gör det) under dagen. I går la jag upp en bild på Ahlgrensbilar ( rosengårds brända bilar ) och den har spridit sig som en löpeld och ja, det har bilbränderna i Malmö oxå fortsatt med under natten. Under natten har det varit 9 bilbränder i diverse stadsdelar här i Malmö, rosengård fortsätter att toppa liggan med att bränna flest bilar. Det är så fruktansvärt tragiskt och jag blir lite nojig att något rickspucko ska ha för lite att göra och att våran bil börjar brinna, då jävlar kommer jag få eld i baken när jag ska berätta det för sjömannen  haha!

Sen vill jag tipsa om en fantastisk dokumentär, som jag hoppas få se fler avsnitt av om det nu kommer. En vanlig fucking människa Det handlar om Sam och tvillingsystern Denise, Sam kände redan vid ett par års ålder att han inte är en tjej utan att han är kille och ska bli pappa när han blir stor. Man får följa med klipp och berättelser från när dom födds till, Sams läkarbesök och vägen till att föddas i en kvinnokropp och bli en vuxen man som tar studenten. Det var många gånger jag fick torka en tår som föll från kinden då den är så gripande, för visst fan känner man igen sig om hur folk kan säga till en bara för att man är homosexuell. Sam fick höra saker för att han är transgender. Fantastiska  Sam och hans familj. Har du kollat på den , vad tycker du?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.