Livsstil

Första inlägget 2018

Första inlägget 2018.

God fortsättning på det nya året. Hur många av er kan räcka upp handen och säga att ni var så bakis att ni skulle vilja byta ut ert huvud?  Och hur firade ni in det nya året och tackade för det gågna året 2017? Jag firade med en kväll på jobbet till 21:15 och sen gick jag hem, tog ett glas bubbel och la mig strax vid 22 tiden i hop om att jag skulle somna innan de värsta fyrverkerierna började, men det kunde jag ju bara drömma om. Det började smälla rejält här vid strax efter 22 tiden och höll på till framåt 02 och därefter somna jag och vaknade vid 5 och ville bara lägga mig ner och dö en smula. Dessutom, har inte fyrverkerierna ökat i ljud decibel? Ett tag lät det som om det var ett krig som hade börjat och det vibrerade i hela sängen. Herremin skapare, man kan ju skita på sig för mindre.

Ett nytt år, en ny kalender och det är en drömkalender.

Det är den andra Januari och jag har inget nyårslöfte detta året, utan det får komma och bli som det blir. Löften om att sluta med godis , börja träna frenetiskt och drömma om strandkroppen 2018 och att utelusta gluten, fett och kolhydrater lämnar vi i 2017 och i år siktar jag in mig på att leva mitt liv, ta en dag i taget och att njuta mer. Inga löften utan ta saker som det kommer, för då minimerar jag risken på att bli besviken med tanke på att jag har oerhört höga krav på mig själv.

Varje år har jag haft en kalender från personlig almanacka och förra året blev det en från en bokhandel. Men i år blir det en helt annan , nämligen drömkalendern som jag fick hemskickat och jag har verkligen längtat tills jag kan börja använda den. Så i dag den 2:a december har jag skrivit de första raderna och därmed påbörjat det nya året. Det ska bli ett välplanerat år med fokus på mig, jobbet, sambo och de nära och kära. Den ska jag fylla med dagar jag jobbar, små mål för varje vecka med bloggen och sociala medier. Hälsa, livet och lycka.

Med tanke på hur 2017 slutade för mig och mina nära så kan väl vi bara hoppas på att 2018 kan bli vårt år. Vi behöver verkligen det.  Så nu ska jag fortsätta att skriva i kalendern och strukturera upp mitt liv. Jag skulle egentligen varit ledig i dag, men jag ska in på ett övertidspass nu ikväll.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.