Livsstil

Fredags bubbel

Nikon D610 | Sigma 50mm 1.4

Fredags bubbel.

Jag försov mig i dag och när jag vaknade 6.35 sa jag en hel massa fantastiskt fula ord samtidigt som jag studsade upp, in på badrummet och började borsta tänderna samtidigt som jag fumlar med mobilen och försöker få fram numret till avdelningen för att informera att kudden och jag hånglade gott såhär på morgonen och därav att jag försov mig. Jag var på jobb strax innan 7 med hjärtat i halsgropen och så trött att jag inte visste om jag hade gumpen fram eller bak haha!

När jag gick hem i dag kände jag mig lite extra stolt över mig själv för att jag gjort 7 arbetsdagar i rad och extra stolt över mig själv att jag faktiskt tackade nej till övertidsarbete hela helgen. Ibland måste man tänka före innan man handlar och ja , i dag kunde jag det. Visst, det är lätt att jag tackar ja till att jobba extra, speciellt de veckorna sjömannen är borta, men i dag kände jag bara, du är dum i huvudet om du tar på dig något. Vi får se vad helgen ger och i fall telefonen ringer och jag ändrar mig haha!  Men just nu känner jag mig tillfreds med beslutet.

Sen jag kom hem har jag varit ute och busat med kamphunden, kört i gång en maskin med tvätt, slumrat på soffan och varit ute och lekt ännu mer med kamphunden och nu slutligen funderat klart på om jag är värd ett glas bubbel eller inte och jag beslutade mig för att det är klart om korvspad att jag är det, så ikväll är det tända ljus, jag, kamphunden och ett glas bubbel i soffan framför massa härlig musik på youtube.  Går igenom mailen och bara är.

I helgen tänkte jag att jag ska försöka ge mig ut och se om jag kanske kan ta lite härliga foton , vid havet kanske? När det börjar mörkna och lamporna tänds och Malmö stad är vackert. Vi får helt enkelt se. Kanske spelar jag in en vlogg om jag ger mig ut på en runda men framför allt ska jag leka massor med kamphunden och räkna ner tills på onsdag då sjömannen kommer hem till oss igen.

Hur spenderar ni er fredagskväll ?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.