Livsstil

Morgonkaffe, svettigt och vilodag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Man vet att det kommer bli en varm dag när man vaknar upp och jag och sängen är lika blöt som efter en pw eller ett pass på gymmet. Alternativt efter en bastu ( vilket iför sig var så länge sen att jag nästan glömt hur det är att basta ) men det räckte med att vakna upp i sängen med 3 kamphundar tätt intill och boxershortsen och hela jag var genomblöt. Mysigt, verkligen!

Ja sen var det race i hela lägenheten med 3 galningar som ville ha mat och komma ut. Jag ville mest lägga mig ner och dö för jag svettades så mycket och morgonrundan med 3 kamphundar som vill åt alla håll och kanter, en kaffesugen och skitnödig pappa. Ja , dessa morgonpromenader är alltid lika spännande.

Denna vecka är grym träningsmässigt. Jag har hunnit få in 2 pass på gymmet och 2 powerwalks så i dag kör jag vilodag och bara slappar.  Det känns bra med en vilodag, inte bra att träna för hårt och köra slut på kroppen heller. Och vet ni , det börjas uppdateras en hel del om midsommarfirande och allt vad det nu är. Varken jag eller sjömannen är några som håller på dessa traditioner speciellt mycket ,men jag kan med handen på hjärtat säga att det känns lite ledsamt att vi sällan få någon högtid tillsammans utan att vi båda, oftast spenderar de på jobb och i år är det ingen undantag heller!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.