Livsstil

Första natten i lägenheten, primitivt och gräsänkling

DSC_5253

 

Godmorgon godingar. I dag ringde klockan 06 och det var tid att ta sig ner 4:a våningar utan hiss och rasta kamphundarna medans sjömannen packade det sista och gjorde sig klar för jobb. Det var med tunga sten jag gick upp till lägenheten för att lämna kamphundarna för att köra sjömannen till tåget. jag.hatar.det. 

Det finns fan inget värre än att veta att han ska iväg på jobb i 14 dagar. Men han är ju snart hemma igen.

I går fick vi ju våran nya lägenhet och här i vårat nya hem är det minst sagt primitivt just nu. Tv står på ett par bananlådor, den uppblåsbara sängen har vi sovit gott i natt. Nespresso maskinen tog jag med från husvagnen då den andra som vi hade i lägenheten är i en bananlåda ute på ett åkeri. Plasttallrikar, muggar och lite bestick tog jag med från vagnen. Tanken är att jag ska vara i lägenheten när jag jobbar nätter och förhoppningsvis hämta lite bananlådor under mina lediga dagar och börja packa upp och få i ordning här hemma, men ingen stress alls.

Så vi har det bra ändå, kamphundarna ligger och sover och som ni kan se på fotot ovan så har jag minsann fixat mig en latte. Sent i går kväll kom jag på att jag glömde ju fan ta med något att dricka min latte ur, men  så kom jag ju på att i en av kassarna låg min snygga take awaymugg från Carl-Oscar Design

Godmorgon onsdag, tid att ta tag i mailen och försöka fixa detta med boende-parkering.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Skåningen 15 juli, 2015 at 08:28

  Hej och grattis till flytten.
  Var ligger nya lägenheten ?
  Ja, nu menar jag naturligtvis inte exakt adress utan om det är centralt eller i ytterkant av Malmö eller är det rent av i Västra hamnen eller Turning Torso :-)))))))
  Hälsningar Skåneland

  • Reply tommytott 15 juli, 2015 at 08:44

   Tack!Den nya lägenheten ligger i stadsdel Slottstaden!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.