Livsstil

Trött som fan, flygande hundar och vad är det för dag

DSC_1017

Vad är det för dag ? Har jag röven fram eller bak ? Det är frågan, vilken dag är det ? Tisdag? Måndag? Jag är så trött. Natten på jobbet gick skit bra, blev svintrött när första dagpersonalen kom in och sen fick jag äntligen köra hem , rasta kamphundarna ( läs bråka ) med dom i ett oerhört blött och regnigt Malmö. Gizmo vägrar gå, Chanel ville snabbt ut och göra sina behov för att sen komma in och Prada totalvägrade att kissa och jag ville bara in och lägga mig. Hundjävlar. Vi tog oss in tillslut och det tog en stund innan jag somnade.

2.5 timma senare vaknar jag. Kunde inte somna om och det var väl lika bra det för jag ska ju vända på dygnet, ett morgonpass är inplanerat i morgon så jag ska fint vara på jobbet så okristlig tid som kl 07. Herregud.

Kamphundarna är rastade igen. Det har slutat regna så det gick lite smidigare nu, men nu blåser det ju storm ute, så ser ni 3 flygandes chihuahuas i Malmö vid ribban så kan ni försöka fånga dom … dom är troligen mina!  Nej nu ska jag fortsätta dricka min latte , försöka hålla mig vaken och sen köra och hämta Annica och skjutsa henne till flyget.. hon ska till norrlandsmörka skogar och fira påsk.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Dennis Widmark 30 mars, 2015 at 19:08

  Stackare! Mycket bättre att vara självständig student (läs fattig) och inte behöva bry sig om när någon annan vill gå på toa 😉

  Ps. Du borde skaffa tillägget “Disqus” (det som jag har på min blogg) för dina kommentarer. Det blir mycket smidigare både för dig och dina läsare att kommentera och svara då =)

 • Reply Maggan 30 mars, 2015 at 20:19

  Gäller att hålla hårt i kopplena i stormen…

 • Reply Patricia 31 mars, 2015 at 12:59

  Det där låter som mig idag. Helt förvirrad. Men jag är sjuk, så jag skyller på det.

  Oj, det var inte mycket du har sovit. Hoppas du kan ta det relativt lugnt och vila mycket under dagen, så du orkar komma upp imorgon!

 • Reply Thommy LA Gunnarsson 1 april, 2015 at 07:23

  Trevlig April till er. Hoppas allt är ok.
  Jag har nu öppnat min blogg på egen domän, lagom till Camping säsongens början. Ha det gott.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.